Konibar Kantýna
- U Kostela 130, 382 21 Kájov
- Telefon: 380743283
- E-mail: info@konibarkajov.cz
Pondělí |
||
|---|---|---|
|
Poznámka pro strávníky
Šéfkuchař Honza doporučuje: Tofu, Boeuf Bourguignon
Kuchař Vašek doporučuje: Bouf Bourguignon, Krůtí steak |
||
| Polévka | Bramboračka s houbami | |
| Menu klasik | Kuřecí roláda, brambor, kompot BL | |
| Menu klasik | Masové kuličky s rajčatovou omáčkou, kolínka | |
| Menu vegetarian / vegan | Vegetarian: Tofu v červeném thajském kari, jasmínová rýže BL | |
| Menu Salát | Salát: Řecký – ledový salát, okurka, rajče, feta, olivy, červená cibule, pita chléb | |
| Menu speciál | Speciál : Boeuf Bourguignon – Hovězí dušené na červeném víně, bramborové pyré BL | |
| FitnessMenu | Fitness: Krůtí steak, batátové pyré, rozmarýnový jus BL | |
| Salátek | Malý coleslaw | |
Úterý |
||
|---|---|---|
|
Poznámka pro strávníky
Šéfkuchař Honza doporučuje: Kuřecí na kari, losos
Kuchař Vašek doporučuje: Kuřecí na kari, losos |
||
| Polévka | Hovězí s játrovou rýží | |
| Menu klasik | Smažený Holandský řízek, bramborová kaše, okurka | |
| Menu klasik | Kuřecí na kari s kokosovým mlékem, basmati rýže BL | |
| Menu vegetarian / vegan | Vegetarian: Sýrové rondo se špenátem, pečené brambory, česnekový dip | |
| Menu Salát | Salát: Caesar – římský salát, kuřecí maso, parmazán, krutony, ančoviový dresink | |
| Menu speciál | Speciál : Cassoulet – Tradiční francouzský pokrm z bílých fazolí s kachnou a klobásou BL | |
| FitnessMenu | Fitness: Grilovaný losos, quinoa salát s avokádem a koriandrem BL | |
| Salátek | Malý coleslaw | |
Středa |
||
|---|---|---|
|
Poznámka pro strávníky
Šéfkuchař Honza doporučuje: Steak se šunkou a nivou. Confit de Poulet
Kuchař Vašek doporučuje: Asijský salát a kuřecí prso s bylinkovou krustou |
||
| Polévka | Zelnice s párkem | |
| Menu klasik | Vepřový steak se šunkou a nivou, mačkané brambory | |
| Menu klasik | Čočka na kyselo, uzená kýta, vejce, okurka, cibulka na sádle, chléb | |
| Menu vegetarian / vegan | Vegetarian: Gratinovaný květák s parmazánem, pečené brambory BL | |
| Menu Salát | Salát: Asijský salát s vepřovým masem, sezamovým dresinkem, arašídy BL | |
| Menu speciál | Speciál : Confit de Poulet – Pomalu pečené kuřecí stehno s portskou omáčkou, bramborový gratin BL | |
| FitnessMenu | Fitness: Grilované kuřecí prso s bylinkovou krustou, zeleninový kuskus | |
| Salátek | Malý coleslaw | |
Čtvrtek |
||
|---|---|---|
|
Poznámka pro strávníky
Šéfkuchař Honza doporučuje: Svíčková na smetaně, Alsaský koláč
Kuchař Vašek doporučuje: Kuřecí steak s houbovou omáčkou |
||
| Polévka | Krupicová s vejci | |
| Menu klasik | Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinky | |
| Menu klasik | Kuřecí steak s houbovou omáčkou, máslové brambory BL | |
| Menu vegetarian / vegan | Vegetarian: Domácí gnocchi s gorgonzolou a rukolou | |
| Menu Salát | Salát: Mexická miska – ledový salát, kuřecí fajitas, kukuřice, guacamole, černé fazole BL | |
| Menu speciál | Speciál : Tarte Flambée – Alsaský slaný koláč se zakysanou smetanou, cibulí a slaninou | |
| FitnessMenu | Fitness: Hovězí falešná svíčková, květákové pyré, grenaille BL | |
| Salátek | Malý coleslaw | |
Pátek |
||
|---|---|---|
|
Poznámka pro strávníky
Šéfkuchař Honza doporučuje: Koleno, třešnový koláč
Kuchař Vašek doporučuje: Koleno, Trhané kuře |
||
| Polévka | Čočková s uzeninou | |
| Menu klasik | Smažený kuřecí řízek, bramborový salát | |
| Menu klasik | Pečené vepřové koleno na černém pivu, kysané zelí, bramborový knedlík | |
| Menu vegetarian / vegan | Vegan: Rizoto z červené a černé čočky se zeleninou a tofu BL | |
| Menu Salát | Salát: Zeleninový salát s kuřecím strips, sladko pálivá omáčka | |
| Menu speciál | Special : Clafoutis – Pečený dezert s třešněmi zalitými vanilkovým těstem, ovocný rozvar | |
| FitnessMenu | Fitness: Trhané kuře, kukuřičná tortilla, mexický salát, jalapenos, fazolová pasta BL | |
| Salátek | Malý coleslaw | |
Žádná nabídka na tento týden doposud nebyla zveřejněna.